Sn6lvhbvs0aqsfiov2iz

QA Complete

QA Manual + QA Automation + Acreditare

Acreditarea este o recunoastere oficiala a faptului ca ati absolvit cu succes cursurile de pregatire pentru o anumita specializare in domeniul IT. Prin intermediul acesteia veti obtine o diploma recunoscuta pe plan international care va ofera dreptul de a practica specialitatea respectiva atat in Romania cat si in restul Europei, SUA si Canada.

Procesul acreditarii inseamna doua examene. Primul, sau examenul initial este format dintr-un test grila si o intrebare la care trebuie sa raspundeti in fata Comisiei. Acesta atesta cunostintele dvs. generale despre domeniul IT. Pentru pregatirea acestui examen veti primi de la noi materiale pregatitoare. Odata ce ati absolvit acest examen initial veti avea dreptul de a intra la examenul final. Cel de-al doilea examen, sau examenul final este tot un test grila si atesta cunostintele dvs. specifice specializarii in care v-ati pregatit la curs. La acest examen alaturi de testul grila veti sustine practic prezentarea unui proiect informatic pe care Comisia il va primi pe un CD. Examenul initial are rolul de a injumatatii numarul de ore de studiu si practica necesare acreditarii.


Cursurile pe care pachetul le includeQA Manual
Learn software testing from zero!
Daniel Cosman
QA Automation
Let the machine test itself
Flaviu Ratiu

FAQ


La ce se referă teremenul assignment-uri?
Sunt teme/task-uri pe care le primești la sfârșitul fiecărei secțiuni. Este important să faci aceste assignment-uri deoarece atunci când aplici practic un concept teoretic este momentul în care îl înveți cu adevărat.
Ce garanție am că mă angajez?
Procentul de angajare al cursanților noștrii este între 30% și 80%, în funcție de grupa de cursanți. În restul de procent a celor care nu se angajează, sunt incluși și cursanți care nu doresc să se angajeze sau care sunt deja angajati și au făcut cursul ca să se perfecționeze. (Acest sondaj este rezultatul cursurilor offline)
Care este nivelul de dificultate al cursurilor Fasttrackit?
Cursul de testare manuală nu necesită cunoștințe prealabile de testare. Totuși, pentru a înțelege anumite tehnici trebuie să ai minimul de cunoștințe despre operarea cu calculatorul și despre funcționarea unui website. Chiar dacă îți lipsesc aceste cunoștințe, noi am pregătit o secțiune specială prin care căutăm să folosim același înțeles pentru terminologia IT. Cursul de testare automată deși nu implică o experiență anterioară în testare automată totuși este foarte indicat ca înainte de a-l parcurge să parcurgeți și să stăpâniți cât mai bine posibil tehnicile de testare manuală.
Cât durează să parcurgi aceste cursuri?
Lungimea totală a lecțiilor cursului de testare manuală este de aproximativ 3 ore. Cursurile noastre online sunt concepute astfel încât după parcurgerea unei secțiuni sau porțiuni de secțiune să urmeze un chestionar de evaluare și assignmenturile. Acest lucru înseamnă că doar vizionarea lecțiilor nu este suficientă. Vizionarea lecțiilor plus rezolvarea chestionarelor și a assignmenturilor necesită mult mai mult timp. În concluzie, timpul necesar parcurgerii complete a întregului material al cursului poate depăși 40 de ore.
Cât de pragmatic este acest curs?
Foarte pragmatic! Datorită profesioniștilor din domeniu care vă sunt traineri veți fi la curent nu doar cu ce se cere în general într-o firmă de IT ci și cu modalitatea practică în care puteți aplica ceea ce ați învățat: cum vă instalați programele de care aveți nevoie, cum setați computerul astfel încât să evitați unele erori de sistem când realizați testări, cum rezolvați eventualele erori ce pot apare ș.a.m.d.
Sunt cursurile ușor de vizualizat și folosit pe o tabletă sau un telefon mobil?
Da, deoarece platforma pe care sunt găzduite cursurile noastre este capabilă să suporte și conexiunea cu alte tipuri de device -uri, adică mobile responsive.
În cât timp aș putea să îmi scot investiția făcută în acest curs online?
Deși investiția în propria persoană este cea mai durabilă totuși rambursarea ei necesită timp. Cu cât viteza personală de acumulare de cunoștințe, seriozitatea implicării în rezolvarea itemilor testelor cu întrebări sau a assignmenturilor, varietatea sarcinilor suplimentare pe care ți le asumi și este mai mare cu atât rambursarea investiției se va face mai rapid. Pe o piață ca și cea din Cluj-Napoca pentru o persoană care investește serios perioada de recuperare a investiției este mai mică de 5 luni.
Există vreun sfat pe care mi l-ați da ca să fiu mai eficient în acumularea cunoștințelor acestor cursuri și apoi în vederea obținerii unui job în domeniul IT?
Ar fi câteva sfaturi iar ele sunt în totalitate dependente de tine: - caută-ți ritmul propriu de învățare, timpul când ești cel mai eficient în învățare, locul preferat unde te poți concentra cel mai bine la ceea ce înveți și fă-ți un ritual din participarea zilnică la cursuri - dacă nu ești obișnuit sau nu îți place să pui întrebări în cadrul ariilor de comentarii ale fiecărei lecții atunci schimbă-ți obiceiul și fă-o ori de câte ori vrei să pricepi mai bine anumite subiecte abordate în cursuri; mai mult obișnuiți-vă să oferiți răspunsuri la întrebările altor cursanți... veți reuși astfel să vă verificați completitudinea cunoștințelor ce le dețineți - faceți-vă conturi pe website -urile unde se discută despre diferite subiecte legate de profesia de tester și căutați să aprofundați pe cont propriu subiectele discutate la lecțiile cursurilor - aplicați tehnicile învățate la cât mai multe situații concrete
Ce fac dacă de-a lungul vizionării cursurilor îmi trec prin minte întrebări la care nu găsesc răspunsuri?
Fiecare lecție, grup de întrebări și assignment are o zonă de Comentarii unde se pot posta întrebări; dacă nici un alt cursant nu îți oferă un răspuns satisfăcător atunci trainerul cursului va interveni postând răspunsul corect la întrebarea ta. Existența acestei zone a comentariilor are ca principal scop încurajarea colaborării; studiile arată că cursanții învață mai bine unul de la altul...
Ce se întâmplă dacă sunt nepotrivit pentru această profesie sau pur și simpl nu îmi place stilul de abordare a subiectelor?
Efortul nostru continuu este de a ajunge să fim de folos oricui își dorește să învețe această profesie. Totuși dacă nici cum nu ți se potrivește acest curs, atunci ai posibilitatea ca în primele 30 de zile de la înscriere să ne scrii, iar noi îți vom returna banii înapoi.
Când începe și când se sfârșește acest curs?
Cursul începe pentru tine de îndată ce te-ai înscris la el, dar nu se sfârșește niciodată. Timpul de care ai nevoie ca să îl parcurgi în întregime depinde de ritmul în care vei reuși să înveți tu.
Am câteva întrebări, cum aș putea să vi le adresez?
Te rugăm să ne contactezi pe emailul contact@fasttrackit.org


Preț: 750 €Pentru înscriere contactați: 0724529648!