Lufozvd9rms5eqs0qy1s

QA Automation

Let the machine test itself

Ce vei învăța

Cursul de testare automată se adresează celor care vor să îşi eficientizeze munca de testare. Acest curs îţi va oferi posibilitatea de a înţelege noţiuni şi tehnici de bază din aria testării automate. De-a lungul cursului te vei familiariza cu conceptele limbajului de programare Java, vei învăţa cum să te foloseşti de diverse unelte web pentru ca pe de o parte să îţi eficientizezi munca iar pe de altă parte să fi sigur că rezultatele obţinute sunt cele reale. Exerciţiile exemplificative de testare automată le vei practica pe un website special conceput pentru acest obiectiv.

Cursul, asemeni celui anterior este în limba română. Totuşi, pentru a nu produce confuzie şi pentru a fi în ton cu ceea ce se întâmplă în companiile de IT, denumirile noțiunilor de lucru sunt prezentate în limba engleză.

Avantajele unui curs online

Unul dintre avantajele acestui curs este că iți oferă posibilitatea de a învăța testare din confortul propriei case. Tot ceea ce ai nevoie este un laptop conectat la internet.

Un alt beneficiu important este că un curs online este mai ieftin decât unul ținut în sala de cursuri. Deoarece cheltuielile organizatorice scad cursul poate fi oferit la un preț mai mic. Mai mult nu vei mai avea cheltuieli de transport sau de cazare.

Un alt avantaj este că poți sa înveți atunci când ai tu timp: fie după servici, cursuri sau în weekend. Iar timpul tău va fi valorificat mai eficient deoarece nu îl vei mai irosi pe drumuri, parcurgând distanțele dintre servici și sala de curs sau dintre sala de curs și casa ta.

Mai mult vei putea învăța în ritmul tău! Poți parcurge mai multe lecții o dată sau poți să insiști mai mult pe unele concepte, poți să mai asculți o dată o secțiune pentru a aprofunda lucrurile învățate.

Și pentru că tot veni vorba de aprofundare, cursul testează atât teoretic cât și practic cunoștințele pe care le acumulezi. După fiecare secțiune parcursă vei putea să dai un test care iți va verifica cunoștințele teoretice și vei putea rezolva diverse „task-uri” care te vor ajuta să pui în practică toate conceptele învățate!

Cursul te va pune la curent cu tehnicile, instrumentele și modul de lucru dintr-o firmă de IT. Acest lucru va face integrarea ta într-o firmă de IT mult mai ușoară.

Iar dacă vrei să fi un tester complet te invităm să urmezi mai apoi și cursul online de testare automată care va fi disponibil la sfârșitul acestui an!

În urma cursului de testare online, vei putea fi în stare să iți asumi responsabilitatea pentru sarcini de testare din ce în ce mai complexe și să duci la bun sfârșit activități de testare manuală și testare automată. Vei primi bazele necesare pentru a-ți putea dezvolta abilități tehnice tot mai semnificative și vei ajunge să găsești satisfacție în provocări pe care poate nu ți-ai fi închipuit că le-ai putea depăși.

Structura cursului

Cursul este format dintr-un total de 67 de laboratoare organizate în 6 secțiuni. Primele trei secţiuni au un caracter introductiv atât în domeniul testării automate cât şi în cel al modului de utilizare a noţiunilor de programare în testarea automată. Ultimele trei secţiuni se ocupă îndeaproape de construirea unor teste automate prin care vei înţelege efectiv atât utilitatea cât şi modul de utilizare a acestora.

Pe parcursul fiecărei secțiuni vei întâlni assignment-uri - teme practice - unde iți vei pune la lucru cunoștințele acumulate.

Succes!


Contact

Telefon: 0724529648

Email: ana@fasttrackit.org


Trainer


Flaviu Ratiu
Flaviu Ratiu

5 ani experienta in industria IT
Testare automata
Programare Java

La fel ca mulți alții, inițial am studiat total altceva decât informatica. Totuși, am avut privilegiul să particip la un training de Software Testing, după care am și început să lucrez ca tester. M-a captivat în special testarea automată, iar în cele din urmă am trecut pe programare din poftă de a învață tot mai mult și de a putea crea eu însumi aplicații interesante. Șansa de a-i ajuta și pe alții să pornească pe un astfel de traseu îmi aduce, desigur, și mai multă satisfacție.


Curricula cursului


  Introducere
Available in days
days after you enroll
  Secţiunea 1 - Introducere în testarea automată
Available in days
days after you enroll
  Secţiunea 3 – Introducere în programare
Available in days
days after you enroll
  Concluzia
Available in days
days after you enroll

FAQ


La ce se referă teremenul assignment-uri?
Sunt teme/task-uri pe care le primești la sfârșitul fiecărei secțiuni. Este important să faci aceste assignment-uri deoarece atunci când aplici practic un concept teoretic este momentul în care îl înveți cu adevărat.
Ce garanție am că mă angajez?
Procentul de angajare al cursanților noștrii este între 30% și 80%, în funcție de grupa de cursanți. În restul de procent a celor care nu se angajează, sunt incluși și cursanți care nu doresc să se angajeze sau care sunt deja angajati și au făcut cursul ca să se perfecționeze. (Acest sondaj este rezultatul cursurilor offline)
Care este nivelul de dificultate al cursurilor Fasttrackit?
Cursul de testare automată deși nu implică o experiență anterioară în testare automată totuși este foarte indicat ca înainte de a-l parcurge să parcurgeți și să stăpâniți cât mai bine posibil tehnicile de testare manuală.
Cât durează să parcurgi aceste cursuri?
Lungimea totală a lecțiilor cursului de testare manuală este de aproximativ 3 ore. Cursurile noastre online sunt concepute astfel încât după parcurgerea unei secțiuni sau porțiuni de secțiune să urmeze un chestionar de evaluare și assignmenturile. Acest lucru înseamnă că doar vizionarea lecțiilor nu este suficientă. Vizionarea lecțiilor plus rezolvarea chestionarelor și a assignmenturilor necesită mult mai mult timp. În concluzie, timpul necesar parcurgerii complete a întregului material al cursului poate depăși 40 de ore.
Cât de pragmatic este acest curs?
Foarte pragmatic! Datorită profesioniștilor din domeniu care vă sunt traineri veți fi la curent nu doar cu ce se cere în general într-o firmă de IT ci și cu modalitatea practică în care puteți aplica ceea ce ați învățat: cum vă instalați programele de care aveți nevoie, cum setați computerul astfel încât să evitați unele erori de sistem când realizați testări, cum rezolvați eventualele erori ce pot apare ș.a.m.d.
Sunt cursurile ușor de vizualizat și folosit pe o tabletă sau un telefon mobil?
Da, deoarece platforma pe care sunt găzduite cursurile noastre este capabilă să suporte și conexiunea cu alte tipuri de device -uri, adică mobile responsive.
În cât timp aș putea să îmi scot investiția făcută în acest curs online?
Deși investiția în propria persoană este cea mai durabilă totuși rambursarea ei necesită timp. Cu cât viteza personală de acumulare de cunoștințe, seriozitatea implicării în rezolvarea itemilor testelor cu întrebări sau a assignmenturilor, varietatea sarcinilor suplimentare pe care ți le asumi și este mai mare cu atât rambursarea investiției se va face mai rapid. Pe o piață ca și cea din Cluj-Napoca pentru o persoană care investește serios perioada de recuperare a investiției este mai mică de 5 luni.
Există vreun sfat pe care mi l-ați da ca să fiu mai eficient în acumularea cunoștințelor acestor cursuri și apoi în vederea obținerii unui job în domeniul IT?
Ar fi câteva sfaturi iar ele sunt în totalitate dependente de tine: - caută-ți ritmul propriu de învățare, timpul când ești cel mai eficient în învățare, locul preferat unde te poți concentra cel mai bine la ceea ce înveți și fă-ți un ritual din participarea zilnică la cursuri - dacă nu ești obișnuit sau nu îți place să pui întrebări în cadrul ariilor de comentarii ale fiecărei lecții atunci schimbă-ți obiceiul și fă-o ori de câte ori vrei să pricepi mai bine anumite subiecte abordate în cursuri; mai mult obișnuiți-vă să oferiți răspunsuri la întrebările altor cursanți... veți reuși astfel să vă verificați completitudinea cunoștințelor ce le dețineți - faceți-vă conturi pe website -urile unde se discută despre diferite subiecte legate de profesia de tester și căutați să aprofundați pe cont propriu subiectele discutate la lecțiile cursurilor - aplicați tehnicile învățate la cât mai multe situații concrete
Ce fac dacă de-a lungul vizionării cursurilor îmi trec prin minte întrebări la care nu găsesc răspunsuri?
Fiecare lecție, grup de întrebări și assignment are o zonă de Comentarii unde se pot posta întrebări; dacă nici un alt cursant nu îți oferă un răspuns satisfăcător atunci trainerul cursului va interveni postând răspunsul corect la întrebarea ta. Existența acestei zone a comentariilor are ca principal scop încurajarea colaborării; studiile arată că cursanții învață mai bine unul de la altul...
Ce se întâmplă dacă sunt nepotrivit pentru această profesie sau pur și simpl nu îmi place stilul de abordare a subiectelor?
Efortul nostru continuu este de a ajunge să fim de folos oricui își dorește să învețe această profesie. Totuși dacă nici cum nu ți se potrivește acest curs, atunci ai posibilitatea ca în primele 30 de zile de la înscriere să ne scrii, iar noi îți vom returna banii înapoi.
Când începe și când se sfârșește acest curs?
Cursul începe pentru tine de îndată ce te-ai înscris la el, dar nu se sfârșește niciodată. Timpul de care ai nevoie ca să îl parcurgi în întregime depinde de ritmul în care vei reuși să înveți tu.
Am câteva întrebări, cum aș putea să vi le adresez?
Te rugăm să ne contactezi pe emailul contact@fasttrackit.org


Preț: 300 €Pentru înscriere contactați: 0724529648!