Pohpz2bzr76lwhek8s9a

QA Manual

Learn software testing from zero!

   Video Promoțional   Aplică acum!

Ce vei învăța

Cursul de testare online se adresează celor care vor să intre în IT și nu știu de unde să înceapă. Acest curs le va oferi o imagine de ansamblu despre cum se lucrează într-o firmă de IT, unde intervine testarea în viața unui produs, de ce e importantă testarea, iți va face și o scurtă introducere în ceea ce înseamnă un produs informatic sau cum funcționează un website. Apoi, cursul te va purta prin nivelele de testare și diversele tipuri de testare ale unui website. Pe lângă faptul că vei înțelege cum se testează efectiv un produs și modurile în care îl poți testa, vei învăța cum să iți planifici munca, să faci o estimare corectă sau să scrii cazuri de testare.

Cursul este în limba română pentru o mai ușoară asimilare dar prezintă și explică noțiunile principale și în limba engleză, limbă folosită des în companiile de IT.

Avantajele unui curs online

Unul dintre avantajele acestui curs este că iți oferă posibilitatea de a învăța testare din confortul propriei case. Tot ceea ce ai nevoie este un laptop conectat la internet.

Un alt beneficiu important este că un curs online este mai ieftin decât unul ținut în sala de cursuri. Deoarece cheltuielile organizatorice scad cursul poate fi oferit la un preț mai mic. Mai mult nu vei mai avea cheltuieli de transport sau de cazare.

Un alt avantaj este că poți sa înveți atunci când ai tu timp: fie după servici, cursuri sau în weekend. Iar timpul tău va fi valorificat mai eficient deoarece nu îl vei mai irosi pe drumuri, parcurgând distanțele dintre servici și sala de curs sau dintre sala de curs și casa ta.

Mai mult vei putea învăța în ritmul tău! Poți parcurge mai multe lecții o dată sau poți să insiști mai mult pe unele concepte, poți să mai asculți o dată o secțiune pentru a aprofunda lucrurile învățate.

Și pentru că tot veni vorba de aprofundare, cursul testează atât teoretic cât și practic cunoștințele pe care le acumulezi. După fiecare secțiune parcursă vei putea să dai un test care iți va verifica cunoștințele teoretice și vei putea rezolva diverse „task-uri” care te vor ajuta să pui în practică toate conceptele învățate!

Cursul te va pune la curent cu tehnicile, instrumentele și modul de lucru dintr-o firmă de IT. Acest lucru va face integrarea ta într-o firmă de IT mult mai ușoară.

Iar dacă vrei să fi un tester complet te invităm să urmezi mai apoi și cursul online de testare automată care va fi disponibil la sfârșitul acestui an!

În urma cursului de testare online, vei putea fi în stare să iți asumi responsabilitatea pentru sarcini de testare din ce în ce mai complexe și să duci la bun sfârșit activități de testare manuală și testare automată. Vei primi bazele necesare pentru a-ți putea dezvolta abilități tehnice tot mai semnificative și vei ajunge să găsești satisfacție în provocări pe care poate nu ți-ai fi închipuit că le-ai putea depăși.

Cursul este format dintr-un total de 43 de laboratoare organizate în 8 secțiuni plus resurse și tutoriale unde vei găsi mai multe informații despre anumite concepte sau despre cum se folosesc anumite tool-uri. Fiecare laborator se concentrează pe un singur concept sau un concept în relație cu un altul, ajutându-te în acest fel să iți structurezi mental mult mai ușor informația acumulată. Se începe cu concepte mai ușoare și treptat, se crește nivelul complexității. La sfârșitul fiecărei secțiuni vei întâlni teste teoretice de verificare a înțelegerii conceptelor prezentate și assignment-uri - teme practice - unde iți vei pune la lucru cunoștințele acumulate.

Contact

Telefon: 0771173993

Email: contact@fasttrackit.org


Trainer


Daniel Cosman
Daniel Cosman

Timp de 7 ani am lucrat în diverse firme de IT unde am avut oportunitatea să învăț o mare varietate de instrumente și technologii de lucru. La început m-am ocupat de testarea manuală a aplicațiilor însă cu timpul am trecut la testarea automată, am devenit team lead și mai târziu QA Manager. Aproape toți oamenii pe care i-am angajat ca și testeri veneau din alte domenii decât cel de IT. Am lucrat împreună cu ei și i-am ajutat să facă trecerea de la domeniul absolvit sau în care lucraseră până atunci la job-ul de QA Engineer.

În urmă acestor experiențe de success, am înființat FastTrackIT. În cadrul acestei companii am avut ocazia, împreună cu alți traineri, să recalificam sute de cursanți. Până în prezent, în cadrul companiei au absolvit 10 grupe de Testare şi multe alte grupe de programare în diverse limbaje: JAVA, C#, PHP. În ultimul an, am început o colaborare cu firma Arini care ne-a deschis posibilitatea de a oferi celor care absolvă cursurile noastre de programare sau testare automată o diplomă acreditată de către Ministerul Muncii și Educației de “Analist Programator” recunoscută în UE, Canada și America. Cu o rată de angajare între 30% și 80%, în funcție de grupa de cursanți, suntem încrezători în cursurile create de noi deoarece acestea sunt mereu actualizate și îmbunătățite. Îți urez success!


Curricula cursuluiFAQ


La ce se referă teremenul assignment-uri?
Sunt teme / task-uri pe care le primești la sfârșitul fiecărei secțiuni. Este important să faci aceste assignment-uri deoarece atunci când aplici practic un concept teoretic este momentul în care îl înveți cu adevărat.
În ce constă asistența unui trainer?
Ți se va asigna un trainer care iți va răspunde la întrebări, nelămuriri pe tot parcursul cursului si te va ghida pentru a obține maximum din acest curs!
În ce constă asistența unui reviewer?
Trainer-ul care ți se asignează iți va corecta assignment-urile date si iți va arata unde ai greșit si unde poți sa-ti îmbunătățești modul de lucru. Partea practică te ajuta să aprofundezi cu adevărat lucrurile teoretice pe care le-ai învățat. Modul în care reușești să pui în practică ceea ce ai învățat va face diferența dintre tine si alți candidați pentru un job de testare manuală.
Ce garanție am că mă angajez ?
Procentul de angajare al cursanților noștrii este între 30% și 80%, în funcție de grupa de cursanți. În restul de procent a celor care nu se angajează, sunt incluși și cursanți care nu doresc să se angajeze sau care sunt deja angajati și au făcut cursul ca să se perfecționeze. (Acest sondaj este rezultatul cursurilor offline)

Hai cu noi!